Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Τελευταίο Δ.Σ

Μάρκος Νικητάκης: “Αισθάνομαι πολύ όμορφα που συμμετείχα μαζί σας.”


Στην αποχαιρετιστήρια αναφορά το δήμαρχος Λευκάδας Μάρκος Νικητάκης, ανέφερε ότι έκλεισε ένας κύκλος, τελείωσε ένα ταξίδι, το πλοίο προφανώς θα ξεκινήσει ένα νέο.
Σήμερα δεν κάνουμε κηδεία, αυτό που θέλω να πω όμως ότι αυτό το δημοτικό συμβούλιο πραγματικά έχει επίπεδο και χαίρομαι που συμμετείχα σε αυτό είτε από αυτή τη θέση είτε από την προηγούμενη.
Χαίρομαι επίσης γιατί υπήρχε συναινετικότητα, βοηθηθήκαμε από όλες τις παρατάξεις και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συναδέλφους.
Δεν πρέπει να ξεχάσω να ευχαριστήσω δημοσίως τους υπαλλήλους του δήμου οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτό για να ανταποκριθούν στο έργο τους, γιατί για να μπορούμε εμείς να αποφασίζουμε σήμερα κάποιοι πίσω δουλεύουν πολύ σκληρά.
Εμφανώς συγκινημένος ο δήμαρχος Λευκάδας ανέφερε ότι αν από αυτή τη θέση ή την προηγούμενη από τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν, δημιούργησε πρόβλημα σε κάποιον ζητάει συγνώμη, αισθάνομαι πολύ όμορφα που συμμετείχα μαζί σας, γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους, τους γνώρισα σε εύκολες και δύσκολες στιγμές και αυτό είναι μία παρακαταθήκη για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: