Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΑΝΕΠΙΤΗΡΗΤΑ

Αναδημοσίευση από Αρωμα Λευκάδας

Δήμος Λευκάδας: ανάθεση εργασίας για περισυλλογή και σταυλισμό ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ο Δήμος Λευκάδας προτίθεται να προβεί στην απευθείας ανάθεση εργασίας «περισυλλογή και σταυλισμό ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων» των δημοτικών ενοτήτων Δήμου Λευκάδας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το χρόνιο πρόβλημα των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων.
Κριτήριο κατακύρωσης ορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) και εφόσον πληρούνται οι όροι και οι τεχνικές προδιαγραφές που περιγράφονται στην αριθμ.1/2018 μελέτη του Δήμου.
Ο ανάδοχος πρέπει να έχει άδεια λειτουργίας κτηνοτροφικής εγκατάστασης και άδεια κυκλοφορίας και όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις για το όχημα που θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά των ζώων.
Για κάθε μετάβαση στα όρια του Δήμου, που θα αφορά στην περισυλλογή και μεταφορά των ανεπιτήρητων βοοειδών από τα δημοτικά διαμερίσματα στις εγκαταστάσεις του, θα λαμβάνει το ποσό των τριακοσίων (300,00) €.
Για κάθε μετάβαση στα όρια του Δήμου, που θα αφορά στην περισυλλογή και μεταφορά των ανεπιτήρητων αιγοπροβάτων από τα δημοτικά διαμερίσματα στις εγκαταστάσεις του, θα λαμβάνει το ποσό των εκατόν πενήντα (150,00) €.
Για κάθε ζώο που θα περισυλλέγει και για χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών, για τον σταυλισμό και την εκτροφή του, θα λαμβάνει το ποσό των τριάντα (30,00) € ημερησίως για τα βοοειδή και δέκα (10) € ημερησίως για τα αιγοπρόβατα,.
Μετά την παρέλευση των δέκα (10) ημερών που προβλέπονται σύμφωνα με την νομοθεσία και εφόσον δεν εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης των ανεπιτήρητων ζώων, τα ζώα θα οδηγούνται προς εκποίηση ή σφαγή. Σε αυτές τις περιπτώσεις το 1/3 (33,33%) της αξίας των ζώων (σε χρήματα ή σε κρέας αντιστοίχως) θα λαμβάνει ο Δήμος και το 2/3 (66,66%) ο ανάδοχος.
Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως υποβάλλουν την προσφορά τους στο πρωτόκολλο του Δήμου Λευκάδας , σε σφραγισμένο φάκελο, με την ένδειξη:
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ & ΣΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΑΝΕΠΙΤΗΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Α.ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ & ΥΠ. ΚΑΤΩΠΟΔΗ
31100 ΛΕΥΚΑΔΑ
μέχρι και την 13/3/2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30 .Στο εσωτερικό μέρος του φακέλου θα βρίσκεται συμπληρωμένο το έντυπο οικονομικής προσφοράς που περιλαμβάνεται ως υπόδειγμα στην αριθμ.1/2018 μελέτη του Δήμου.
Η αποσφράγιση θα γίνει την 15/3/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 π.μ στο Διοικητήριο.
Πριν την κατάθεση των προσφορών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στο γραφείο του Αυτοτελούς τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Λευκάδας, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες για να παραλάβουν αντίγραφα της σχετικής μελέτης.
Πληροφορίες: κα Δρακάτου Μαρία,τηλ. 2645360582.
Λευκάδα 1/3/2018
Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος
Μάρκος Νικητάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: